Waaruit bestaat

onze hulp?

Wij zijn gespecialiseerd in trauma verwerking.

Veel mensen hebben geen idee waardoor ze zo ziek zijn dat kan door mishandeling misbruik liefdeloosheid onbegrepen in jou jeugd .  Daaruit zijn de gevolgen paniekaanvallen, duizeligheid, hoofdpijn, angst depressie, dwang, paniek, psychose burn-out en vele andere klachten. Gevolgen, die een diepere oorzaak kennen. De medicijnen die dan veelal worden voorgeschreven, lossen voor de lange termijn niets op.

Gevolgen zijn alleen goed te behandelen als de oorzaak duidelijk is. Daarom is een intakegesprek van circa anderhalf uur noodzakelijk. De oorzaak komt dan vaak aan het licht. Daarna stippelen wij het traject uit.

Uit ervaring weten wij welke technieken nodig zijn om uit de impasse te geraken. Als patiënt ga je onder begeleiding aan de slag dat kan eventueel op onze zorgboerderij in Harskamp. Zo kunnen wij je observeren en daadwerkelijk verder helpen maar het kan ook dat je alleen op het spreekuur komt. Daarnaast krijg je de juiste therapie en handvatten  mee naar huis die het genezingsproces om beter te mogen worden.

Natuurlijk gaat niet alles vanzelf. Naast de technieken die we aanleren, biedt Piet Moerman ondersteuning. Dat houdt in: altijd telefonische bereikbaarheid voor situaties waarin het niet loopt zoals gewenst. Twee jaar lang.


Meer weten? Neem direct contact op.

 

 

Lees onze

cliënt ervaringen

De ervaring van KatrienLees meer >>>

De ervaring van BertLees meer >>>

Willemien, nu zelfstandig verderLees meer >>>

Cees, na enkele jarenLees meer >>>